Presseveteranene i Oslo og Akershus
  
 

Informasjon om hjemmesidene

Hjemmesiden til Presseveteranene i Oslo og Akershus er en reklamefri og copyright-beskyttet tjeneste utviklet og vedlikeholdt av Ludwig Iversen.

Informasjonene er beskyttet mot dataangrep mens du leser innholdet ved at all trafikk til og fra nettleseren din (PC, nettbrett, mobil) er kryptert og utilgjengelig for andre.

Siden er ment for medlemmer og andre interesserte, og er kun åpen for direkte innlogging med korrekt domenenavn (https://presseveteraner-oslo.net/). Av hensyn til sikkerhet og personvern er hjemmesiden gjort ikke tilgjengelig via søkermotorer på nettet.

Hjemmesiden er foreløpig ikke beskyttet med passordtilgang, idet jeg stoler på at medlemmer og andre oppfører seg fornuftig på nettet.

Vis respekt: Legg ikke informasjon fra hjemmesiden ut på sosiale nettverk!

Vær ytterst varsom når du er på nettet, for onde makter, reklamebaser og uvettige datafrikere står klar der ute for å trenge innerst inn i sjelen til din PC, Mac, nettbrett eller mobil for å finne ut hvem du er, hva du mener og hva du kjøper.

I tillegg til relevante opplysninger for presseveteraner, vil du også fra tid til annen se friser og påminnelser relatert til årstid og høytider. Dette er ikke reklame, men tatt med som en oppmuntring og en påminnelse.

Skjer det noe aktuelt for vår gruppe, vil dette komme opp som 'flash news' øverst.

   Hjemmesidene er vesentlig programmert i dataspråkene HTML (Hyper Text Markup Language), ANSI kode og JAVA Script.

   Lesere bør derfor ha installert og aktivisert JAVA Script på utstyret, slik at tidsrelatert informasjon kan nå frem, for eksempel informasjon om runde år på selve dagen, men også påminnelser om deadline for påmelding.

   Sørg også for å innstille utstyret slik at bufferet (lagring av leste programmer og sider) tømmes når du slår av enheten, slik at du kan få med deg endringer på hjemmesiden neste gang du logger deg på.

   Hjemmesidene registrerer antall treff (besøk), men ikke hvem som er innom. Det benyttes også cookies, men kun for leserens informasjon om sitt forrige besøk, og muligheten kan godt skrus av i nettleserens innstillinger.

   Presseveteranene leier nettplass hos den internasjonalt anerkjente og sikre databasen https://neobuzz.net/, som har høy kapasitet, raske linjer og som gjennomfører kontinuerlige sikkerhetsoppdateringer.

Ludwig Iversen